top of page

Tervetuloa uudelle verkkoalustallemme!

Tervetuloa meidän blogin puolelle! Saat täältä jatkossa vinkkejä terveelliseen liikkumiseen liittyen.


Olemme avanneet uuden verkkoalustamme, mahtavaa että olet löytänyt tänne!


Kaikki tapahtuu jatkossa saman verkkoalustan alla! Uudella verkkoalustallamme on FasciaMethod -ohjaajille sekä verkkovalmennuksiin osallistujille omat yhteiset keskustelualueet, joissa voi jakaa omia kokemuksia sekä kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä. Jatkossa yleinen info kulkeutuu sähköpostitse sekä keskustelualueiden kautta. Verkkoalustalla toteutetaan myös kaikki etäkoulutukset sekä verkkovalmennukset. Ohjaajien lisenssikäytäntöön on myös tehty muutoksia uuden alustan myötä.Konsepteihin uudistuksia


Yhtiömme tärkein missio nyt ja tulevaisuudessa on asiakkaidemme tuki- ja liikuntaelinterveyden edistäminen turvallisesti, perusasioita korostaen. FasciaMethod -konsepti on jo siitä tunnettu. Jatkossa tuomme kaiken sisältömme FasciaMethod konseptin alle.


Meillä on siis vain yksi konsepti, FasciaMethod, jonka sisältöön kuuluu myös voimaharjoittelu FasciaMethod Power -tunnin muodossa. Osalle teistä tuttu testipatteristomme ProMethod tulee myös FasciaMethod konseptin alle, FasciaMethod Pro nimellä. FasciaMethod Power koulutukseen voi jatkossa osallistua vasta suoritettuaan FasciaMethod - ohjaajan peruskoulutuksen.


Uskomme, että FasciaMethod ohjaajien on mielekästä ja helppoa lisätä tuntivalikoimaan FasciaMethod Power ja tarjota vanhoille asiakkaille erilaista sisältöä sekä uusia asiakkaita tunnetun brändin avulla!

Muutoksia ohjaajien lisenssikäytäntöön

Uuden verkkoalustan myötä FasciaMethod -ohjaajilta veloitetaan kerran vuodessa peruskoulutuksen jälkeen lisenssimaksu, jolloin oikeus tuntien ohjaamiseen säilyy. Numeroituja FasciaMethod -päivityskoulutuksia 1-5 ei jatkossa ole, vaan maksua (150 €/vuosi) vastaan kaikille ohjaajille avautuu iso yhteinen materiaalipankki, johon päivitämme materiaaleja säännöllisesti. Jatkossa on vain YKSI ohjaajalisenssimaksu, eli FasciaMethod -lisenssi. Muut konseptikohtaiset lisenssit poistuvat (PowerMethod, ProMethod). Kun on kerran ostanut lisenssin, maksu veloitetaan automaattisesti kerran vuodessa, joten itse ei tarvitse huolehtia siitä, onko lisenssi voimassa vai ei. Mikäli lisenssi on vanhenemassa, tästä tulee muistutus sähköpostiin. Lisenssin peruminen tulee tehdä ennen seuraavan vuoden lisenssimaksun veloitusta. Veloituksen jälkeen lisenssi on voimassa vuoden kerrallaan. Lisenssin perumisen voi tehdä kirjautumalla omalla profiililla palveluun.

Osaksi meidän yhteisöämme? Katso verkkovalmennuksemme ja koulutuksemme täältä:

126 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page