top of page

USEIN KYSYTTYÄ

Olemme koonneet listan kysymyksistä, joita kohtaamme usein. Toivottavasti löydät niistä avun ongelmaasi. Jos kuitenkin käy niin, että ongelma ei ratkea, otathan yhteyttä suoraan meihin!

 • Miten rekisteröidyn?
  Mene osoitteeseen: www.proftraining.fi ja paina oikeasta ylänurkasta "Kirjaudu/Rekisteröidy". Valitse haluatko rekisteröityä Facebookin, Googlen, vai sähköpostin kautta. Rekisteröitymisen jälkeen sivu muistaa sinut, muista kirjautua näillä samoilla tunnuksilla kun ostat seuraavan kerran jotain.
 • Miten saan vaihdettua salasanan?
  Mene osoitteeseen: www.proftraining.fi ja paina oikeasta ylänurkasta "Kirjaudu/Rekisteröidy". Valitse sitten "Kirjaudu sisään sähköpostitse" ja sen jälkeen "Unohditko salasanasi?"
 • Miten sivustolla navigoidaan?
  Ammattilaisille suunnatut koulutuksemme löydät päävalikosta kohdasta "koulutukset". Lisätietoja konseptistamme löydät valikostamme kohdasta "FasciaMethod". Lisenssimaksun pääset maksamaan päävalikosta kohdasta "Lisenssimaksut", joka löytyy kohdan "Koulutukset" alavalikosta. Fysioterapeuttiemme laatimat verkkovalmennukset löydät päävalikosta kohdasta "verkkovalmennukset". Kun klikkaat sitä, pääset valitsemaan haluatko tarkastella erikseen verkkovalmennuksia, livevalmennuksia, vai näytetunteja. Omalta tililtäsi oikeasta ylänurkasta löydät kaikki omat tietosi, tilauksesi sekä valmennuksesi. Mobiilinäkymässä valikko aukeaa kolmen viivan takaa oikeasta ylänurkasta.
 • Miten voin maksaa?
  Verkkokaupassamme on käytössä Klarna Checkout - sekä Stripe -maksujärjestelmä. Voit myös maksaa erilaisilla liikuntaseteleillä! ​ Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan. Klarnan tarjoamat maksuvaihtoehdot näkyvät verkkokaupan kassalla. Tällä hetkellä Klarna tarjoaa seuraavia maksuvaihtoehtoja: lasku, osamaksu (Klarna-tili), korttimaksu, verkkopankkimaksu, tai Mobilepay. Ohjaajien päivityslisenssi maksetaan Stripe -maksupalvelun kautta. Korttitiedot menevät siis Stripe -maksupalvelulle, eivät meidän haltuumme. Ohjaajalisenssi on vuosikohtainen ja veloitetaan ilmoittamaltasi maksukortilta automaattisesti, ellet peru maksua ennen seuraavan maksukauden alkua. Stripe on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksu tapahtuu verkkokaupan sivuilla suoraan eikä sinua ohjata toiseen palveluun. Voit maksaa myös verkkovalmennuksen Stripe -maksupalvelun kautta. Voit maksaa myös liikuntaseteleillä (Smartum, Edenred, Tyky-maksutavat ja Epassi). Ohjeet löydät täältä: https://www.proftraining.fi/maksuehdot
 • Voinko ostaa lahjakortin?
  Kyllä voit! Kun haluat ostaa lahjakortin, laita meille viestiä info@proftraining.fi, niin laitamme tarkemmat tiedot maksamiseen sekä lähetämme lahjakortin sähköisesti lahjan saajalle.
 • Tein oston, mutta en löydä materiaalejani mistään?
  Mikäli ostit verkkovalmennuksen, löydät materiaalisi omalta tililtäsi kohdasta "verkkovalmennukseni". Mikäli ostit peruskoulutuksen, löydät materiaalisi omalta tililtäsi kohdasta "verkkovalmennukseni". Mikäli ostit FasciaMethod -lisenssin, löydät materiaalisi omalta tililtäsi kohdasta "FasciaMethod -materiaalipankki".
 • Onko teillä olemassa applikaatiota?
  Kyllä on! Halutessasi voit suorittaa verkkovalmennuksen, tarkastella peruskoulutuksesi materiaaleja, lähettää meille viestiä sekä käydä keskustelua keskustelualueilla kätevästi Spaces by Wix -applikaatiossa. Lataa appi App Storesta, tai Google Play kaupasta. FasciaMethod -lisenssin takana olevaa materiaalipankkia ei pysty tarkastelemaan ensisijaisesti verkkovalmennuksia varten rakennetun sovelluksen kautta.
 • Miksi chat -viestiini ei vastattu?
  Vastaamme kaikkiin chat-viesteihin mahdollisimman pian arkisin klo 9-16 välillä. Jos et näe vastausta, lähetä meille sähköpostia info@proftraining.fi.
 • Mistä faskiapalloja voi hankkia?
  Käytämme FasciaMethod -konseptissamme umpikumista lacrossepalloa. Se on sopivan kokoinen ja tarpeeksi kova hierontapisteitämme varten. Mikäli sinulla ei ole lacrossepalloa, voit halutessasi hyödyntää myös tennispalloa. Pääset ostamaan lacrossepalloja yksittäin, tai isompina erinä esimerkiksi osoitteesta: https://www.captain-lax.com/
 • Kuka voi osallistua koulutukseen?
  FasciaMethod -ohjaajan peruskoulutuksemme ovat suunnattu kaikille liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaisille. Laita meille rohkeasti sähköpostia info@proftraining.fi, mikäli osallistuminen mietityttää. FasciaMethod Power -koulutukseen voi osallistua, kun on käynyt FasciaMethod -ohjaajan peruskoulutuksen. Maksu koulutuksesta suoritetaan heti koulutusta varattaessa valitsemallasi maksutavalla. Yhteistyökumppaniemme kanssa järjestetyt koulutukset ohjautuvat heidän maksujärjestelmiensä kautta. Ohjaajan tulee ostaa FasciaMehtod -lisenssi seuraavan vuoden aikana peruskoulutuksesta, jotta ohjaaja saa ohjata tunteja FasciaMethod- tai FasciaMethod Power -nimikkeellä. Meillä on ainoastaan yksi lisenssimaksu, eli yksi lisenssi riittää, vaikka ohjaisit molempia tunteja. Lisenssimaksu veloitetaan kerran vuodessa automaattisesti ensimmäisen tilauksen jälkeen ja sen voi halutessaan itse myös perua.
 • Konseptiuudistus?
  Yhtiömme tärkein missio nyt ja tulevaisuudessa on asiakkaidemme tuki- ja liikuntaelinterveyden edistäminen turvallisesti, perusasioita korostaen. FasciaMethod -konsepti on jo siitä tunnettu, joten olemme tuoneet kaiken sisältömme FasciaMethod -konseptin alle. Meillä on siis vain yksi konsepti, FasciaMethod, jonka sisältöön kuuluu myös voimaharjoittelu FasciaMethod Power -tunnin muodossa. Testipatteristomme ProMethod tulee myös FasciaMethod -konseptin alle, FasciaMethod Pro -nimellä. FasciaMethod Power -koulutukseen voi jatkossa osallistua vasta suoritettuaan FasciaMethod - ohjaajan peruskoulutuksen. Uskomme, että FasciaMethod -ohjaajien on mielekästä ja helppoa lisätä tuntivalikoimaansa FasciaMethod Power -tunti ja tarjota vanhoille asiakkailleen erilaista sisältöä sekä saada uusia asiakkaita tunnetun brändin avulla!
 • Ostin koulutuksen, mutta en tiedä mistä löydän koulutuksen materiaalit?
  Kun olet ostanut paikan yhteistyökumppanimme koulutukseen, saat lähempänä koulutusta sähköpostiviestin, jonka kautta pääset pyytämään pääsyä FasciaMethod -materiaaleihin sekä ohjaajien yhteiselle keskustelualueelle. Kun olet ostanut paikan etäkoulutukseemme, saat oston jälkeen sähköpostiviestin, jossa on lippusi koulutukseen sekä linkit, joiden kautta pääset käsiksi FasciaMethod -materiaaleihin, ohjaajien yhteiselle keskustelualueelle sekä ennakkomateriaaleihin. Löydät jälkikäteen FasciaMethod -materiaalit kirjautumisen jälkeen omasta profiilistasi kohdasta "Verkkovalmennukseni" ja pääset sitä kautta myös yhteiselle keskustelualueelle.
 • Kuinka kauan oston jälkeen koulutuksen materiaalit näkyvät minulle?
  FasciaMethod -materiaalit jäävät sinulle näkyviin tilillesi niin kauaksi aikaa, kun tilisi on olemassa. FasciaMethod peruskoulutuksen jälkeen ohjaajamme maksavat lisenssimaksun, jonka kautta pääsee käsiksi ohjaajien isoon materiaalipankkiin. Materiaalipankki näkyy sinulle niin kauan, kuin maksat lisenssimaksua vuosittain.
 • Voinko perua osallistumiseni koulutukseen?
  Varattua ja maksettua koulutusta ei voi peruuttaa muuta kuin erityistilanteissa. Mikäli sairastut juuri ennen koulutusta, siirrämme sinut seuraavaan mahdolliseen koulutukseen. Rahojen palauttamiseksi tulee esittää lääkärintodistus tai muu pakottavaa tilannetta todentava dokumentti.
 • Saanko opiskelija-alennusta?
  Opiskelijana saat 15 % alennusta FasciaMethod -ohjaajan peruskoulutuksesta sekä FasciaMethod Power -ohjaajan peruskoulutuksesta. Sinun tulee varautua esittämään opiskelijakortti koulutuksen yhteydessä. Yhteistyökumppaniemme koulutuksissa et tarvitse erikseen alekoodia. (Pystyt valita täpän, "olen opiskelija") Mikäli hankit meidän maksuvaiheemme kautta koulutuksen, käytä alekoodia "opiskelija15ale".
 • Mitä jos työnantajani maksaa peruskoulutukseni?
  Rekisteröidy ensin alustallemme, mikäli sinulla ei ennestään ole tunnuksia. Laita meille sen jälkeen työnantajasi laskutustiedot osoitteeseen info@proftraining.fi, niin teemme manuaalisesti laskun, joka sisältää laskutuslisän 8,90 €. Saat sen jälkeen sähköpostiisi ohjeet, kuinka pääset koulutukseen mukaan!
 • Löytyvätkö peruskoulutuksien koulutusmateriaalit applikaatiosta?
  Halutessasi voit tarkastella peruskoulutuksien materiaaleja kätevästi Spaces by Wix -applikaatiossa kohdassa "verkkovalmennukset". Lataa appi App Storesta, tai Google Play kaupasta. FasciaMethod -lisenssin kautta avautuvaa materiaalipankkia pystyy tarkastelemaan ainoastaan selaimen kautta.
bottom of page