top of page

Fri, Feb 16

|

Tampere

FasciaMethod Power -ohjaajan peruskoulutus, Varala, Tampere 16.2.2024

Tämä on koulutusmaksu FasciaMethod Power -ohjaajan peruskoulutuksesta. Koulutus toteutetaan Varalan urheiluopistolla Tampereella 16.2. klo 10.00-18.00. Koulutus soveltuu ainoastaan FasciaMethod -ohjaajan peruskoulutuksen käyneille!

Ilmoittautuminen on suljettu
Katso muita koulutuksia
 FasciaMethod Power -ohjaajan peruskoulutus, Varala, Tampere 16.2.2024
 FasciaMethod Power -ohjaajan peruskoulutus, Varala, Tampere 16.2.2024

Paikka & aika

Feb 16, 2024, 10:00 AM – 6:00 PM

Tampere, Varalankatu 36, 33240 Tampere, Suomi

Tietoa koulutuksesta

FasciaMethod Power

FasciaMethod Power on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä perus- ja kestovoimaharjoittelutunti tuki- ja liikuntaelinterveyden edistämiseksi. Harjoittelun tavoitteena on vahvistaa lihaksia, jotka tukevat niveliämme ja koko kehoamme (tukilihaksia).  Harjoitamme kehonhallintaa, tasapainoa ja liikkuvuutta aktiivisilla toiminnallisilla liikkuvuusharjoitteilla. Jokaisella tunnilla harjoittelemme aina rintakehän, olkanivelen ja lavan hallintaa ja tukilihaksia, lannerangan, lantion ja lonkan hallintaa ja tukilihaksia, keskivartalon hallintaa ja tukilihaksia, sekä alaraajan ja jalkaterän hallintaa ja linjausta.

FasciaMethod Power on siis perusvoima ja voimakestävyysharjoittelua, liikehallinta, liikkuvuus ja tasapainoharjoittelua. FasciaMethod Power -tunnilla on paljon samoja harjoitteita ja sama perusta kuin FasciaMethod -konseptissa. Näiden harjoitteiden lisäksi tuntisisältöön kuuluu kuminauhalla, kahvakuulalla ja käsipainoilla tehtäviä perus- ja kestovoimaharjoitteita. Tunti on mahdollista toteuttaa myös pelkkä kuminauha välineenä.  Näin FasciaMethod Power -tunti soveltuu mihin tahansa ryhmäliikunta tilaan eikä vaadi välttämättä faskiapalloa, kuminauhaa ja jumppamattoa kummempia välineitä.

Kuka voi osallistua FasciaMethod Power -ohjaajakoulutukseen?

Koulutukseen voi osallistua vain FasciaMethod -ohjaajan peruskoulutuksen käyneet.

Mitä opit koulutuksessa?

 • Tuki- ja liikuntaelimistön toiminnan teoriaa kehon alueittain
 • Tukiharjoitteiden liiketekniikat kehon alueittain: jalkaterä/ nilkka, lantio/ lonkka, alaselkä, rintakehä, vatsa, lapatuki
 • Perusliikemallien liiketekniikat: kyykyt, maastavedot, ylävartalon työntavat ja vetävät harjoitteet
 • 6 valmista ohjelmaa ryhmäliikuntaan vuoden ajaksi
 • FasciaMethod Power -tunnin rakenteen ja perusteet sille

Kouluttajat?

 • AMK fysioterapeutti Anne Puranen ja AMK fysioterapeutti Riikka Tolvanen

Tuntisisältö?

 • Aktiiviset toiminnalliset ketjuliikkuvuusharjoitteet
 • Aina alussa nilkka ja jalkateräharjoitteet
 • Syvien tukilihasten aktivointiharjoitteet
 • Isojen lihasryhmien toiminnalliset perus- ja kestovoimaharjoitteet
 • Pallohieronta

Lisenssi?

Meillä on olemassa yksi FasciaMethod -lisenssi, joka tulee olla voimassa mikäli ohjaat FasciaMethod- tai FasciaMethod Power -tunteja. FasciaMethod Power -koulutuksen käyminen ei korvaa lisenssimaksua. Ainoastaan jos et ohjaa FasciaMethod -tunteja koulutukseen tullessasi, sinulla ei tarvitse olla lisenssi voimassa. Lisenssi tulee hankkia tällöin seuraavana vuonna FasciaMethod Power -koulutuksesta.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page